Egyenetlenségek kültérben?

Egyenetlenségek kültérben?

A tavasz végi, nyár eleji időjárás kedvez a kültéri munkálatoknak. A kerti utak, pihenők, járdák, teraszok kialakítása során gyakran előfordul, hogy kültérben egy szép, sík, egyenletes felületet kell létrehozni.
Ilyenkor a legkézenfekvőbb az lenne, hogy készítünk egy esztrich vagy egy beton réteget, melyet be kell simítani. A megoldás azonban nem ez, hiszen ezekből az anyagokból a minimum felhordható rétegnek általában több, akár 4-5 cm vastagságnak kell lennie. Általában azonban ennél kisebb rétegvastagságra van szükség és még lejtést adó felületre is kell felhordani. Nem beszélve a kemény fizikai munkáról és arról, hogy a felületnek a kültéri időjárási viszonyoknak is meg kell felelnie.

Megoldás a kültéri aljzatkiegyenlítésre
Murexin Lewell NA 320 Kültéri aljzatkiegyenlítő

A hagyományos aljzatkiegyenlítőktől eltérően a Murexin Lewell NA 320 Kültéri aljzatkiegyenlítő tökéletesen megfelel a kültéri időjárási viszonyoknak pl. hőmérséklet különbségekből adódó mozgásoknak, a közvetlen napsugárzásnak, párás-nedves körülményeknek. 3-20 mm rétegvastagságig használható egy munkafolyamatban. Kül- és beltéri sima felületek készítéséhez alkalmazható új és régi cementesztrich és beton felületeken, valamint szintképzéshez (lejtést adó felületre) max 3%-ig.

Különösen ajánlott kültérben kerti utak, járdák, erkélyek és teraszok kis- és közepes vastagságú kiegyenlítésére. A Murexin Lewell NA 320 Kültéri aljzatkiegyenlítés tökéletes alapot biztosít a rákerülő burkolatok számára.

Murexin. Ami tart. 25 éve Magyarországon.